JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Politik och påverkan / Så kan du påverka / Synpunkter felanmälan eller frågor / Lämna felanmälan eller synpunkt

Hjälp oss att göra Laholms kommun bättre - anmäl fel och lämna synpunkter

I formuläret nedan, eller via vår app, Felanmälan Laholms kommun, kan du både göra en felanmälan och lämna synpunkter på hur vi kan göra Laholms kommun bättre. Du kan också se de felanmälningar som andra redan lämnat till oss och önska återkoppling på dem.

Vi tar gärna emot dina tankar och åsikter om kommunens tjänster och service, vad vi redan gör bra och hur vi kan göra Laholms kommun bättre. Du kan till exempel höra av dig till oss med sådant som rör parker, gator, kultur, skola, fritid och omsorg. Vi jobbar efter tydliga rutiner när vi tar hand om vår kommun men kan inte vara överallt och behöver din hjälp för att bra ska bli bättre.

Du kan välja att vara anonym eller lämna dina kontaktuppgifter så att vi kan återkomma till dig.

Appen Felanmälan Laholms kommun hittar du både på App Store och på Google Play.

Tack för att du hjälper oss. Tillsammans får vi ett bättre Laholm.

Anmäl fel eller lämna synpunkt genom att klicka här eller på bilden nedan

 

I kartan eller listan som du når via länken eller bilden ovan kan du också se ärenden som redan kommit in till oss. Om vi redan fått in ett ärende på det du vill anmäla kan du, genom att klicka på nålen, välja att få återkoppling på det ärendet i stället för att göra en ny anmälan.

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: NB2
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Johanna Andersson
Sidan granskad den 11 januari 2021