JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Politik och påverkan / Så styrs Laholm / Kvalitet och jämförelser / Kvalitetsdeklarationer / Folkhälsocentrum

Folkhälsocentrum

Det här är vi

På Folkhälsocentrum finns simhall, tre idrottshallar och Fritidsenheten. I simhallen kan du bada och simma. Det finns fyra bassänger varav en är ett badland för de allra minsta.

Du kan träna i vårt gym, ta ett bastubad eller ta en fika vårt café. Du kan även delta i några av våra ledarledda verksamheter som vattengympa, simskola för alla åldrar och gymgrupper. På Folkhälsocentrum erbjuder vi även massage och det finns solarier för de som vill sola.

På Folkhälsocentrum har vi flera föreningar som bedriver verksamhet, te x Simklubben Stimmet, Handikappföreningarnas samarbetsorgan och Höks handikappidrott.

I Folkhälsocentrums närområde finns även idrottsplats – Sparbanksvallen, två padelbanor, multisportarena, parkourbana, idrottshallar, skatepark, boulebana och Hälsans stig som passerar strax utanför dörren.

Folkhälsocentrum driver även tempererade friluftsbad i Knäred, Veinge, Våxtorp och Vallberga.

Vårt ansvar

Vi ansvarar för att erbjuda dig ett varierat utbud av verksamheter, anpassat efter din ålder.

Vi ansvarar för att vår simskola bedrivs av utbildad personal och vi använder Svenska Livräddningssällskapet utbildningsstege.

Vi bedriver ett arbete för att öka simkunnigheten för alla oavsett ålder och förutsättningar.

Vi ansvarar för att det finns personal i simhallen som är utbildade i hjärt- och lungräddning med defibrillering och i brandsäkerhet. I caféet är all personal livsmedelsutbildade.

Vi arbetar för er säkerhet och trivsel bland annat genom att städa kontinuerligt under hela dagen.

Vi ansvarar för att ständigt förbättra verksamheten utifrån era behov och önskemål.

Vi ansvarar för att hålla en bra vattenkvalitet och för att det är mellan 28 och 34 grader varmt i våra bassänger.

Synpunkter, klagomål och beröm

Synpunkter, klagomål och beröm ger oss värdefull information för att bli bättre. Därför vill vi gärna att du berättar vad du tycker om det vi gör och det bemötande vi ger. Lämna dina synpunkter via www.laholm.se eller Medborgarservice på telefon 0430-150 00.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Jonas Påhlsson
Sidan granskad den 11 januari 2021