JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Politik och påverkan / Val / Arbeta med valet / Anmälan för arbete med valet

Anmälan för arbete med valet

Här kan du anmäla ditt intresse för att arbeta som röstmottagare i Laholms kommun på valdagen och till förtidsröstningen.

Hantering av personuppgifter

Nedan lämnade personuppgifter kommer att registreras och behandlas i valnämndens dokument- och ärendehanteringssystem. Personuppgifterna kommer att behandlas i syfte att bemmanna val- och röstningslokaler. Efter handläggning arkiveras handlingarna i kommunarkivet. Handlingarna hanteras enligt valnämndens dokumenthanteringsplan som anger att handlingarna ska bevaras.

Som registrerad hos valnämnden har du rätt att begära tillgång till och rättelse av dina personuppgifter. Om inte personuppgifter lämnas i anmälan kommer inte valnämnden att kunna ta emot din intresseanmälan eller betal ut arvode för ditt arbete med valet. Radering av personuppgifter kan inte göras då det är en allmän handling enligt Tryckfrihetsförordningen.

När det gäller personuppgifter kan du vända dig till Laholms kommuns dataskyddsombud, valnamnden@laholm.se eller Integritetsskyddsmyndigheten, IMY, om du anser att du inte har fått ett tillfredställande svar eller inte är nöjd med de åtgärder som kommunen vidtagit.

Samtycke

Genom att skicka formuläret samtycker du till att kommunstyrelsen behandlar dina  personuppgifter enligt ovan.

Hur vill du jobba i valet?

 
Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: 7T7
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Martina Gustavsson
Sidan uppdaterad den 14 april 2022