Du är här: Start / Stöd & omsorg / Barn, unga och familj / Föräldrar emellan

Föräldrar emellan

Du som förälder är en av barnets viktigaste skyddsfaktorer och att främja den goda relationen er emellan bidra till att barn och unga växer upp under trygga förhållande, blir självständiga individer med en god hälsa.

Att den goda relationen är viktig vet vi föräldrar och vi vill såklart det bästa för våra barn men vi kan också konstatera att föräldrarollen många gånger är svår och vi kan känna igen oss i vardagssituationer där relationerna sätts på prov. Hur skapar vi mer harmoniska situationer tillsammans med barnen? Hur undviker vi stress och förebygger konflikter? Hur får vi mer tid till umgänge som känns positivt. Detta är funderingar som alla föräldrar har.

TA DÄRFÖR CHANSEN ATT TILLSAMMANS MED ANDRA FÖRÄLDRAR DISKUTERA DETTA OCH STÄRK DIN ROLL SOM FÖRÄLDER!

Föräldrar Emellan i Laholm erbjuder föräldrar regelbundet och kostnadsfritt aktiviteter som syftar till att främja barn och ungas hälsa och positiva utveckling, under hela uppväxttiden.

Aktiviteterna ska ge dig som förälder:

  • Ökad kunskap om barn och ungas hälsa kopplat till föräldraskap och goda och trygga relationer
  • Konkreta förhållningsätt och verktyg att använda i vardagen tillsammans med familjen
  • Stärka det sociala nätverket genom att utbyta erfarenheter med andra föräldrar

Läs mer om våra aktiviteter under föreläsningar och föräldragrupper där du kan göra en intresseanmälan till våra grupper när som helst som kontaktar vi dig när det är dags för start.

Vårens grupper i ABC är fullbokade vi återkommer med nya datum inför hösten men gör gärna en intresseanmälan här på hemsidan under anmälan föräldraprogram i den vänstra kolumnen.

 Har du frågor, kontakta vår samordnare

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Malin Carlsson
Sidan uppdaterad den 20 mars 2019

Kontakt

Föräldrasamordnare

Linda Erlandsson
Växel: 0430-150 00
Mobil: 070-204 62 56
Industrigatan 9
Laholm

Dokument