JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Stöd och omsorg / Barn, unga och familj / Föräldrar emellan / Föräldragrupp

Laholms kommuns arbete med covid-19

Klicka här för att ta del av uppdaterad information

Föräldragrupp

Föräldrar Emellan i Laholm erbjuder föräldrar möjligheten att tillsammans med utbildade kursledare och andra föräldrar, utbyta erfarenheter, stötta och hjälpa varandra i föräldrarollen. Du får också ökad kunskap om hur du som förälder främjar goda relationer till barnet och kan stärka din roll som förälder. Man går igenom konkreta förhållningsätt och verktyg att använda tillsammans med familjen.

Vår föräldrautbildning ABC i föräldragrupp bygger på forskning kring goda relationer, trygg anknytning och barn och ungas hälsa kopplat till föräldraskap och vänder sig till föräldrar med barn i åldrarna 3–12 år. 

Föräldragruppen träffas 4 gånger under kvällstid

Utbildningen bygger på olika teman under 4 träffar med möjlighet till ett uppföljningstillfälle. Antalet föräldrar per grupp är max 10 st. och gruppen träffas varannan vecka under ca 2½ timma på kvällstid. Mellan tillfällena finns möjlighet för reflektion och att praktiskt öva hemma för att sedan få och ge feedback. Vi diskuterar, gör olika övningar och tittar på filmer. Träffarna är till föräldrar så därför stannar barnen hemma.

Läs mer om innehåll och upplägg i dokumentet som publiceras på denna sida. Här finns också länk till sidan "Alla barn i centrum".

Är du intresserad av att gå ABC föräldrautbildning?

Läs mer om den ovan. Anmäl dig till höger här på sidan.

Anmälan

Anmäl dig i formuläret, som finns till höger här på sidan, eller till vår samordnare charlotte.bergholm@laholm.se med namn och telefonnummer.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Malin Carlsson
Sidan uppdaterad den 14 september 2021