JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Stöd och omsorg / Hjälp till barn och unga / Problem i skolan

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Problem i skolan

Att gå i skolan tar upp en stor del av ditt liv. Trivs du inte i skolan kan det finnas många olika orsaker till det och många lösningar på ditt problem. 

Du vet bäst själv hur det känns att vara i din situation och om du tycker att det är jobbigt kan det vara bra att prata med någon annan. Kanske finns det andra som är i en liknande situation och som du kan byta tankar, idéer och erfarenheter med. Ibland kan du kanske själv hitta orsaken till att du känner som du gör och komma på egna lösningar. Ibland kan du behöva hjälp från andra till exempel vänner, föräldrar, skolpersonal, elevhälsa eller personal på Laholms ungdomsmottagning.

 Stöd i undervisningen

Det kan vara svårt att hänga med i undervisningen av olika anledningar. Du som behöver extra stöd har rätt att få sådant stöd i skolan av exempelvis pedagoger och/eller elevhälsan. Prata med din lärare eller någon annan personal för att få hjälp. 

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Sophia Sävås
Sidan granskad den 10 april 2018