JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Stöd och omsorg / Seniorer / Boende / Fridhemsgården

Fridhemsgården

Fridhemsgården är beläget i ett bostads- och grönområde i Lilla Tjärby, inte långt från Laholms centrum. Boendet består av fyra avdelningar. Alla lägenheter är i markplan och har egen uteplats. Vi har trädgård i trivsam utemiljö. Bussen stannar utanför boendet.

Aktiviteter

Olika typer av underhållning erbjuds på Navet som vår samlingsplats kallas. Där är alla välkomna från närområdet tillsammans med våra boende. Det är öppet måndag och tisdag eftermiddag mellan kl.14.00 – 16.00. Torsdag kväll är det öppet mellan 18.00 – 20.00. Vi har musikunderhållning, högläsning, social samvaro, m.m

Service

Frisör kommer till oss på inbokade tider eller enligt önskemål. Vi erbjuder också fotvård. Dessa tjänster betalar du för själv.

Mål och inriktning

På Fridhemsgården erbjuder vi vård och omsorg i en hemlik miljö med trygg och trivsam atmosfär. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt, det innebär att vi har individen och dess resurser i centrum. Vår strävan är att göra vardagen meningsfull och innehållsrik. Vi utgår från dina behov och önskemål. Hur din dag ska se ut planerar du tillsammans med din egen kontaktperson, allt för att du ska få en meningsfull och trygg tillvaro.

Fakta:

Boendestandard: Rum och pentry med toalett och dusch

Lägenheter: 32 st

Hyreskostnad: Kontakta Laholmshem för aktuell hyra, 0430-151 10

Typ av boende: Särskilt boende/ en avdelning med demensinriktning

Var i Laholm: Lilla Tjärby

Organisationsform: Kommunalt

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Ann-Christin Johansson
Sidan granskad den 27 oktober 2022