JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Anläggningar och sporthallar / Folkhälsocentrum / Aktuellt

Aktuellt på Folkhälsocentrum

STÄNGT

Vi har stängt Folkhölsocentrum den 19/5-20/5 pga utbildning av vår personal. Åter välkomna den 21/5!

Reparationer på Folkhälocentrum i sommar

Under perioden 30/5 - 4/9 har Folkhälsocentrum helt stängt för planerade och underhållsarbeten. Under denna tid hälsas alla välkomna till att besöka våra utebad i Veinge och Knäred (öppet 30/5 - 21/8) samt Våxtorp och Vallberga (öppet  13/6 - 19/8). Passa även på att besöka våra vackra sjöbad i vår kommun.

Gällande caféet på Folkhälsocentrum

Fr o m den 1/1-22 så är det kostenheten i Laholms Kommun som kommer att ansvara för driften av vårt café! De kommer att ansvara för personal och innehåll! Vårt kommande utbud kommer att följa kommunens riktlinjer. Våra öppettider kommer under våren att ses över för att vara anpassade till besöksstatistik och till kommande utbud. 

Anmälningsrutiner

Se hur du går tillväga på https://www.laholm.se/uppleva_gora/anlaggningar-och-sporthallar/folkhalsocentrum/anmalningsrutiner/

Skåp i omklädningsrum

Vi har skåp i både herrarnas och damernas omklädningsrum som låses med hänglås. Hänglås finns till försäljning i receptionen, men det går även bra att ha med egna lås.

Flythjälpmedel

Då vi har märkt att simskolemateriel (simplattor och simdynor) använts på fel sätt så tillhandahåller Folkhälsocentrum inte längre detta till allmänheten.

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: CNV
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Mats Altemyr
Sidan uppdaterad den 19 maj 2022