JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Bibliotek / Bibliotekets tjänster och utbud / Att söka i katalogen

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Att söka i katalogen

https://biblioteket.laholm.se/web/pub/  Klicka på länken och du kommer direkt till vår katalog.

Alla böcker och allt annat material som finns på biblioteken i Laholms kommun går att söka i bibliotekskatalogen på webben.

Enklast är att söka i fältet Valfria sökord. Man kan söka på författare, titel eller ämnesord.

Undvik att ha med orden och, eller, inte i sökningarna, det kan göra att resultatet av sökningen inte blir korrekt. Man kan utelämna de orden om de ingår i titeln, det är inte nödvändigt att ha med alla ord i titeln.

För att se om en bok finns inne eller är utlånad, klickar man på titeln och får då upp information om det samt vilka biblioteksenheter boken finns på. Laholm HB betyder huvudbiblioteket i Laholm.

Det är inte alltid så enkelt att hitta den hylla boken står på. Bibliotekspersonalen hjälper dig gärna med det! Vi kan även visa dig hur man söker i katalogen.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Malin Kyttä
Sidan uppdaterad den 18 januari 2021