JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Bibliotek / Boktips och inspiration / Personalens boktips

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Personalens boktips

Boktips av Jenny Olsen, bibliotekarie på Bokbussen

Ett oväntat arv av Sofia Ymén

Första delen i serien Kungsbackakvartetten, en romantisk serie som kretsar kring familjen Fors hästgård.

När Madeleines & Eriks föräldrar omkommer i en bilolycka får de plötsligt ta över hela familjen Fors hästgård. Erik är dock mer intresserad av att åka på ryttartävlingar runt om i Europa än att ta hand om gården så Madeleine lämnas ensam med allt ansvar. Den som finns till hands och som är villig att hjälpa till är hovslagaren Henrik och i honom finner Madeleine både stöd och en oväntad attraktion. Dock finns det ett problem: Henrik var den som körde föräldrarnas bil natten den krockade.
I ett desperat försök att få hjälp med ruljangsen på gården vänder sig Madeleine till sina tre barndomsvänner som alla älskade hästar som barn men som nu lever helt andra liv. Kanske kan de enas igen, och samtidigt få ordning på gårdens ekonomi.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Petra Ljungberg
Sidan uppdaterad den 3 september 2020