JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Bibliotek / Boktips och inspiration / Personalens boktips

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Personalens boktips

Boktips från Pia Kyttä biblioteksassistent och projektledare på Stadsbiblioteket

 
Jag vill tipsa om fyra romaner att man  mår bra av.

Bergens stjärnor – Jojo Moyes

En hisnande, känslostark berättelse om fem enastående kvinnor och deras resa i Kentuckys bergstrakter. Ett klassiskt drama om kvinnlig vänskap, äkta kärlek och passion. Den bygger på verkliga händelser i 1930-talets Kentucky när de startar upp ett ridande bibliotek som en del av Eleanor Roosevelts nya satsning på utbildning i landet.

Under Londons broar – Jojo Moyes

Ett varmhjärtat äventyr om att välja sin egen väg och sin egen familj. Med sin sedvanligt skarpa blick på kärlek, relationer och det brittiska klassamhället har författaren skapat ännu en oförglömlig berättelse.

Konsten att hålla sig flytande – Libby Page

En varm och härlig roman om vänskap över generationsgränserna, om kärlek då och nu och om hur mycket en bassäng faktiskt kan betyda för en plats och dess människor.

Den lilla bokhandeln i Paris – Nina George

En magisk roman för alla dem som tror att ordets kraft kan läka ett brustet hjärta! Monsieur Perdu kan ordinera den perfekta boken för ett brustet hjärta. Men kan han kurera sitt eget? Med sin flytande bokhandel belägen på en pråm ger han sig ut på en resa på floden Seine för att få ett svar.

               

 

                  

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Malin Kyttä
Sidan uppdaterad den 7 december 2020