JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Bibliotek / Datorer

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Datorer

Bokningsbara datorer

Det finns sex internet-datorer som man kan använda.

Två av datorerna är bokningsbara. Dessa kan du boka direkt på plats eller ringa till biblioteket och boka på 0430-151 51, 151 50.

Övriga datorer är inte bokningsbara.

Åldersgräns: från 10 år.

 

Wifi

Surfa trådlöst på Stadsbiblioteket, Knäreds bibliotek, Veinge bibliotek och Våxtorps bibliotek. Be personalen om användarnamn och lösenord, så får du inloggning som gäller i ett dygn. 

 

Databaser & släktforskning

På Stadsbiblioteket finns en dator som är avsedd för släktforskning samt sökning i databaser. Du kan boka tid till den via telefon 0430-151 51.

 

Drop-in-dator

Vi har en drop-in-dator, den är inte bokningsbar. För dig som lite snabbt vill kolla din mejl eller skriva ut ett dokument.

 

Katalogsökning

En dator är avsedd för sökningar i bibliotekets katalog. Här kan du se alla våra böcker samt om de finns inne eller är utlånade. Du kan även göra omlån och reservationer. Denna dator är det bara att sätta sig vid, man bokar inte tid till den.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Petra Ljungberg
Sidan uppdaterad den 5 mars 2019