Du är här: Start / Uppleva och göra / Bibliotek / Programkataloger

Information med anledning av coronavirus och covid-19

 

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Program

Nu finns vårens programblad för våra barn- och vuxenarrangemang att hämta på biblioteket eller läsa här på webben. Se de nya programmen under "Programkataloger"  här på sidan.

Författarsamtal med Christian Dahlström om panik, ångest och depression

Stadsbiblioteket, minusett, måndag 20 april kl. 16.30-17.30

Christian Dahlström arbetar som frilansjournalist, författare och driver podcasten Sinnessjukt. Han har skrivit böckerna "Panikångest och depression: frågor och svar om två av våra vanligaste folksjukdomar" och "Kalla mig galen: berättelser från Psyksverige" Författarsamtalet är ett program i Stadsbibliotekets programserie - Må bra café - med syfte att lyfta frågor för att främja psykisk hälsa hos unga. (I samarbete med Bokhandeln Laholm)

 

Inspirationsföreläsning med Micke Gunnarsson


Campus Laholm, onsdag 27 maj kl. 18-20

Vi lever i en tid där framtiden, mål och prestation ofta står i fokus. Många barn och unga signalerar tidigt olika form av stress och oro. Samtidigt lever vi i möjligheternas land där tillgången till allt och alla är en slags yttre verklighet. Men den inre då? Under denna inspirationsföreläsning kommer vi ta upp ämnen som berör oss lite djupare. Vi kommer även titta på konkreta verktyg som kan vara bra att ha med i mötet med oss själva, våra barn och unga. Micke Gunnarsson är föreläsare, författare och en stor inspiratör via sociala medier. Han brinner för att stärka människors inre ledarskap och våra relationer med barn och unga.
Ett program i Stadsbibliotekets programserie - Må bra café - med syfte att lyfta frågor för att främja psykisk hälsa hos unga.
I samarbete med Föräldrar emellan i Laholm

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Petra Ljungberg
Sidan uppdaterad den 9 mars 2020