JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Föreningsinformation / Aktuellt

Laholms kommuns arbete med covid-19

Klicka här för att ta del av uppdaterad information

Aktuellt

Hantering av föreningsuppgifter 2021

Med den rådande pandemin är det inte lämpligt att samla människor till ett årsmöte om nödvändiga åtgärder inte kan vidtagas, och det är i nuläget inte möjligt att avgöra när detta skulle vara genomförbart för alla föreningar. Men bidragsberättigade föreningar behöver ändå lämna in föreningsuppgifter för 2021.

Kultur-och utvecklingsnämnden fattat beslut om att inte kräva in föreningsuppgifter som är godkända av årsmötet under 2021. Men föreningsuppgifterna måste lämnas in även om de inte har blivit behandlade och godkända på ett årsmöte. Det innebär att föreningen kommer att vara fortsatt bidragsberättigad om de lämnar in föreningsuppgifter senast två månader efter det att årsmöte under normala förhållande brukar genomföras. Föreningen behöver därmed inte genomföra ett årsmöte under rådande förhållande. Att föreningsuppgifterna inte godkänts av ett årsmöte är mindre bra men ställs i relation till allvaret i pandemin och att människor ska undvika att mötas. Föreningens inställning bör vara att genomföra ett årsmöte så snart säkra förutsättningar finns för detta.

Föreningsuppgifter innefattar följande handlingar:

Registerar er förening i ApN

Laholms kommun är anslutna till ApN (aktivitetskortet på nätet). Det innebär att er förening kan ansöka om aktivitetsbidraget digitalt på nätet. Kontaka föreningskonsulenten för att ansluta er förening till ApN.

Upplysningar: Föreningskonsulent, Carl Fredrik Stefansson, tel. 0430-159 72 eller e-post carl.stefansson@laholm.se.

Länk till ApN https://aktivitetskort.se/ Välj Laholms kommun i scrolllistan.

Information

För ytterligare information, kontakta Carl Fredrik Stefansson, tel. 0430-159 72 eller e-post carl.stefansson@laholm.se.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Carl-Fredrik Stefansson
Sidan uppdaterad den 4 mars 2021