JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Föreningsinformation / Aktuellt

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Aktuellt

Hantering av föreningsuppgifter 2021

Med den rådande pandemin är det inte lämpligt att samla människor till ett årsmöte om nödvändiga åtgärder inte kan vidtagas, och det är i nuläget inte möjligt att avgöra när detta skulle vara genomförbart för alla föreningar. Men bidragsberättigade föreningar behöver ändå lämna in föreningsuppgifter för 2021.

Kultur-och utvecklingsnämnden fattat beslut om att inte kräva in föreningsuppgifter som är godkända av årsmötet under 2021. Men föreningsuppgifterna måste lämnas in även om de inte har blivit behandlade och godkända på ett årsmöte. Det innebär att föreningen kommer att vara fortsatt bidragsberättigad om de lämnar in föreningsuppgifter senast två månader efter det att årsmöte under normala förhållande brukar genomföras. Föreningen behöver därmed inte genomföra ett årsmöte under rådande förhållande. Att föreningsuppgifterna inte godkänts av ett årsmöte är mindre bra men ställs i relation till allvaret i pandemin och att människor ska undvika att mötas. Föreningens inställning bör vara att genomföra ett årsmöte så snart säkra förutsättningar finns för detta.

Föreningsuppgifter innefattar följande handlingar:

Registerar er förening i ApN

Laholms kommun är anslutna till ApN (aktivitetskortet på nätet). Det innebär att er förening kan ansöka om aktivitetsbidraget digitalt på nätet. Kontaka föreningskonsulenten för att ansluta er förening till ApN.

Upplysningar: Föreningskonsulent, Carl Fredrik Stefansson, tel. 0430-159 72 eller e-post carl.stefansson@laholm.se.

Länk till ApN https://aktivitetskort.se/ Välj Laholms kommun i scrolllistan.

Information

För ytterligare information, kontakta Carl Fredrik Stefansson, tel. 0430-159 72 eller e-post carl.stefansson@laholm.se.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Carl-Fredrik Stefansson
Sidan uppdaterad den 4 mars 2021