JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Föreningsinformation / Aktuellt

Laholms kommuns arbete med covid-19

Klicka här för att ta del av uppdaterad information

Aktuellt

Nu blir vi pappersfria!

Digitaliseringsprocessen kring bidragsansökningar och föreningsuppgifter har varit på gång en längre tid och nu är det dags att ta ett stort kliv och bli helt pappersfria inför 2022. Nu inför vi nya rutiner för föreningsuppgifter, bokningar och bidragshantering på https://247.laholm.se/forening/

Digitaliseringsprocessen kommer att ta fart under hösten 2021 och när nästa ansökningsperiod startar i början på 2022 kommer all bidragshantering samt inlämning av årliga föreningsuppgifter att hanteras digitalt. Därmed kommer alla blanketter att försvinna från föreningssidorna på Laholm.se

I och med detta kommer ni att få nya kortnamn, en gång för alla. Ni som gör bokningar via FRI behöver därmed vara uppmärksamma på passerkoden till lokalerna. Vid gamla bokningar ligger de gamla passerkoderna kvar. Vid nya bokningar kommer nya koder med det nya kortnamnet.

Vi finns här för att hjälpa er genom den digitala resan. Om ni behöver hjälp är ni välkomna att boka tid för genomgång med föreningsutvecklaren. 

Vad behöver ni göra nu?

  • Samtliga föreningar behöver inkomma med namn, telefonnummer och e-post till en webb-kontakt som ansvarar för att rätt uppgifter läggs in i FRI.
  • Ett mejl med inloggningsuppgifter skickas till webb-kontakten. Lösenordet som skickas är provisoriskt och bör bytas ut av användaren vid första inloggning.
  • Webb-kontakten kontrollerar så att föreningen har ifyllt rätt ordförande, sekreterare, kassör och eventuella bokare.
  • Webb-kontakten kontrollerar även så att adress, hemsida, logotyp och eventuella andra uppgifter är korrekta.
  • Senast två månader efter ert årsmöte ska ni ladda upp verksamhetsberättelse, resultat- och balansräkning och revisionsberättelse för 2021. OBS! Uppgifterna för 2020 är redan inskickade av de allra flesta och behöver INTE skickas in på nytt.

https://247.laholm.se/forening/

Varmt välkommen på föreningsträff!

Onsdag 10 november

Kl. 17:30-20:00

Stora aulan på Campus Laholm

Nätverka med andra föreningar, ta del av viktig information från fritidsenheten, få tips på vilka evenemang och aktiviteter Visit Laholm och näringslivet har på gång och ställ dina frågor till nämndens ordförande Ove Bengtsson, fritidschef Mats Altemyr och föreningsutvecklare Rebecka Wik.

Anmäl er till Rebecka.wik@laholm.se senast 3 november.

Föreningsliv Laholm på Facebook

Hjärtligt välkommen till vår nya sida "Föreningsliv Laholm" på Facebook.
Här får du information om vad som är aktuellt just nu i kommunens rika föreningsliv. Spana in olika evenemang och prova-på-tillfällen, upptäck en ny hobby och nya bekantskaper. Bli en del av gemenskapen och en del av Laholm.
Hjälps oss gärna att sprida sidan så att fler kan ta del av innehållet. Flödet fylls på kontinuerligt. https://www.facebook.com/Foreningslivlaholm 

Information

För ytterligare information, kontakta Rebecka Wik, tel. 0430-159 72 eller e-post rebecka.wik@laholm.se.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Rebecka Wik
Sidan uppdaterad den 4 mars 2021