Du är här: Start / Uppleva & göra / Friluftsliv och motion

Friluftsliv och motion

Förstora bilden - Kultur_fritid.jpg

I Laholms kommun är det aldrig långt till ett berikande frilufts- och motionsliv. 

I Laholms kommun finns ett stort och varierat utbud av motions- och fritidsaktiviteter både inomhus och utomhus under alla årstider för såväl ung som gammal.

Här finns möjlighet till de mest varierande upplevelser såsom att vindsurfa, spela golf, rida, fiska, åka skidor utför och på längden, vandra eller promenera på vackra slingor, paddla kanot, åka rodel, bada i simhall, i havet eller i någon mysig insjö, eller besöka olika kulturarrangemang. 

Under senare år har det tillkommit ett antal anläggningar i kommunen såsom skatepark, två padelbanor, multisportarena, parkouranläggning och utegym. 

I kommunen finns också sju idrottshallar och ett antal gymnastiksalar där du är välkommen att  boka tid på kvällar och helger. Där kan du spela tennis, badminton, spela innebandy, fotboll för att bara nämna något. 

Vill du aktivera dig i någon förening finns det ett rikt föreningsliv där olika idrottsinriktningar dominerar, men det finns också ett stort utbud av andra verksamheter för alla åldrar.

Förutom bad, promenader på slingor och leder, cykling etc är många aktiviteter helt gratis att använda, exempelvis skateparken, multisportarenan och parkouranläggningen på Sparbanksvallen utegymmen utanför Lagaholmshallarna  och Hökafältets entre, boulebanan utanför Folkhälsocentrum. 

Så utbudet är rikt, det är bara att välja vad du har lust att göra!

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annette Tillgren
Sidan granskad den 11 april 2018

Kontakt

Anläggningsintendent

Annette Tillgren
Växel: 0430-150 00
Direkt: 0430-153 02
Mobil: 0705-09 31 66
Fax: 0430-153 21
Besöksadress:
Folkhälsocentrum
Bättringsvägen 4 Laholm

1 000 meter aktiviteter