JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Friluftsliv och motion / Badplatser

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Badplatser i kommunen

Sommartid lockar salta havsbad i Mellbystrand och Skummeslövsstrand

Sommartid är den milslånga sandstranden från Båstad i söder till Lagans mynning i norr en magnet som heta dagar lockar tusentals besökare.

Laholms kommun ser till att stranden hålls ren och att det finns bra information om säkerhet och service. Under säsongen finns också en särskild strandpatrull i området.

I kommunen finns också fem kommunala badplatser i våra insjöar samt fem utomhusbassänger.

Under säsongen kontrolleras regelbundet badvattenkvaliten. På Havs- och vattenmyndighetens sida ”Badplatsen och badvattnets kvalitet” kan du se resultatet av mätningarna och temperaturen på badplatserna. Tänk på att det tar några dagar att analysera mätningarna varför uppgifterna inte är helt dagsfärska.

Kustkartan

På denna sida hittar du också en länk till Kustkartan för Halland. Här finns information om ett sextiotal badplatser, service och olika typer av kustaktiviteter. Informationen är sammanställd i samarbete mellan de halländska kustkommunerna.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Pernilla Kjellson
Sidan granskad den 26 mars 2021