JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Friluftsliv och motion / Badplatser och stränder / Här kan du bada / Våra badplatser / Insjöbad

Insjöbad

Glänninge Sjö i Laholm

Glänninge Sjö är en välbesökt badsjö med sandstrand och klart vatten, belägen i centrala Laholm. Här finns bryggor, hopptorn, toalett, handikapptoalett, grillplatser, bänkbord, gunga och soptunnor. Handikappramp finns till bryggan och ute i sjön ligger en badflotte. En del av badplatsen är avgränsad för att passa de mindre barnen.

Livbojar finns tillgängliga under hela året och runt sjön finns en elbelyst motionsslinga.

Nationellt bad med mindre än 200 badande per dag.
Parkeringsplats nära sjön.
Latitud: 56,4999 Longitud:13,0525

Gatesjön i Skogaby

Gatesjön är en populär badsjö med sandstrand, belägen i utkanten av Skogaby samhälle, utmed väg 15. Här finns bryggor, omklädningsbyggnad med toalett, grillplats, bänkbord och soptunnor. För de mindre barnen finns en särskild avskärmad del på badplatsen.

Livbojar finns tillgängliga under hela året. Det finns även en motionsslinga runt sjön.

Nationellt bad med mindre än 200 badande per dag.
Parkeringsplats nära sjön.
Latitud: 56,5282 Longitud: 12,1940

Björsjön i Mästocka

Björsjön i Mästocka är en mycket vacker barnvänlig sjö med sandstrand, belägen intill naturreservatet Mästocka Ljunghed. Här finns bryggor, omklädningsbyggnad, toalett, kallvattendusch, färskvattenkran, grillplats, bänkbord och soptunnor.

Hallandsleden passerar intill sjön och ett övernattningsskydd samt tältplats finns vid sjön för alla vandrare. Livbojar finns under hela året.

Nationellt bad med mindre än 200 badande per dag.
Parkeringsplats ca 200 m från sjön.
Latitud: 56,6078 Longitud: 13,2402

Store Sjö i Norra Össjö

Store Sjö är en större skogssjö rik på uddar och öar. Stranden består av gräs och lite sand. Här finns bryggor, toalett, grillplats, bänkbord, gungor och soptunnor och ute i sjön ligger en badflotte.

Store Sjö i Norra Össjö ligger på gränsen till Småland, på vägen mellan Hishult och Markaryd. Sjön är skyltad från huvudvägen och det är ca 2 km grusväg ner till sjön från huvudvägen. Livbojar finns under hela året.

Nationellt bad med mindre än 200 badande per dag.
Parkeringsplats nära sjön.
Latitud: 56,4228 Longitud: 13,4407

Sjöaltesjön i Sjöalt

Sjöaltesjön är en omtyckt, mysig och barnvänlig badsjö med sandstrand, belägen utmed väg 24 mellan Våxtorp och Örkelljunga. Här finns bryggor, toalett, grillplats, bänkbord och soptunnor.
Livbojar finns under hela året.

Nationellt bad med mindre än 200 badande per dag.
Parkeringplats nära sjön
Latitud: 56,352 Longitud: 13,2323

/link/efe5d52112f440e1bca1d92c50e7952b.aspx?epslanguage=sv