Du är här: Start / Uppleva och göra / Friluftsliv och motion / Fiske / Fototävling 2020

Fototävling. Delta med dina bästa fiskebilder från Lagan 2020

Förstora bilden - Plats_1_2019_foto_Emelie_Nilsson.jpg

Emelie Nilsson från Skottorp vann fototävlingen 2019 med den här bilden. Se de övriga pristagarna på den underliggande sidan här på webbplatsen.

Mejla upp till tre bilder döpta med ditt namn till bo.bjelvenstedt@laholm.se senast 15 oktober 2020. Förutom namn behöver vi mejladress och mobiltelefonnummer till dig. Juryn bedömer bilderna och meddelar resultatet 16 november 2020 på laholm.se.
Bilden ska locka till fiske i Lagan och inte nödvändigtvis visa en stor lax. Den ska vara tagen av dig vid fiske i Lagan under 2020.

Vinster i fototävlingen

Vinnaren får ett årsfiskekort 2021 i Lagan värt 1400 kronor, andrapristagaren ett tredagarskort värt 600 kronor och tredjepristagaren ett dagskort värt 200 kronor. Fiskekorten i tävlingen skänks av Laholms Laxfiske. Plats fyra och fem får varsin ryggsäck och badhandduk med kommunlogotypen på. Alla fem får dessutom sin bild tryckt som vykort i 20 exemplar och varsin Tuna laxspinnare. Information om fototävlingen finns där fiskekort säljs och på laholm.se, visitlaholm.se och laholmslaxfiske.nu

När du deltar lämnar du ditt medgivande till att Laholms kommun, Visit Laholm och Laholms Laxfiske får visa dina bilder för allmänheten och använda dem kostnadsfritt i information om och marknadsföring av fiske i Lagan. Du ansvarar för att identifierbara personer på dina bilder har gett sitt samtycke till att de medverkar på bild, som kan komma att publiceras utan ersättning.

Viktiga detaljer

Deltagande bilder ska vara högupplösta och i bildformatet JPEG (jpg) Du måste ensam förfoga över upphovsrätten till de bilder du skickar in, och du som fotograf ansvarar för att Laholms kommun, Visit Laholm och Laholms Laxfiske hålls skadeslösa för eventuella bidrag som bryter mot upphovsrätten. Laholms kommun, Visit Laholm och Laholms Laxfiske ges rätt att fritt publicera inlämnade bilder på sina webbsajter, sociala medier samt i olika informationsmaterial utan ersättning till fotografen och eventuella identifierbara personer. 

Bilderna sparas i kommunens mediebank. Vi samlar in ditt namn, telefonnummer och din e-postadress för att kunna kontakta dig angående fototävlingen. Dessa personuppgifter kommer endast att sparas under den period som fototävlingen pågår. När tävlingen är avslutad raderas den insamlade informationen (förutom fotografens namn).

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annette Tillgren
Sidan uppdaterad den 12 februari 2020