Du är här: Start / Uppleva & göra / Friluftsliv och motion / Fiske / Fototävling fiske 2019

Fototävling fiske i Lagan 2019

Förstora bilden - Toppbild_fiske.jpg

Skicka in dina bästa bilder från årets fiske i Lagan.

Mejla upp till fem bilder döpta med ditt namn till bo.bjelvenstedt@laholm.se senast 15 oktober 2019. Förutom namn behöver vi mejladress och mobiltelefonnummer till dig. Juryn bedömer bilderna och meddelar resultatet 2 december 2019 på laholm.se.

Bilden ska locka till fiske i Lagan och inte nödvändigtvis visa en stor lax. Den ska vara tagen vid fiske i Lagan. När du deltar lämnar du ditt medgivande till att vi får visa dina bilder för allmänheten och använda dem kostnadsfritt i information om kommunen och fiske i Lagan. Du ansvarar för att identifierbara personer på dina bilder har gett sitt samtycke till att de medverkar på bild, som kan komma att publiceras. Då utan ersättning.

Vinnaren får ett årsfiskekort 2020 i Lagan värt 1400 kronor, andrapristagaren ett tredagarskort värt 600 kronor och tredjepristagaren ett dagskort värt 200 kronor. Fiskekorten i tävlingen skänks av Laholms Laxfiske. Plats fyra och fem får varsin Laholmsryggsäck med badhandduk. Alla fem får dessutom sin bild tryckt som vykort i 20 exemplar och varsin Tuna laxspinnare.
Information om fototävlingen finns där fiskekort säljs och på laholm.se, visitlaholm.se och laholmslaxfiske.nu

Deltagande bilder ska vara högupplösta och i bildformatet JPEG (jpg.) Du måste ensam förfoga över upphovsrätten till de bilder du skickar in, och du som fotograf ansvarar för att Laholms kommun hålls skadeslös för eventuella bidrag som bryter mot upphovsrätten. Laholms kommun ges rätt att fritt publicera inlämnade bilder på kommunens webbsajter, sociala medier samt i olika informationsmaterial utan ersättning till fotografen och eventuella identifierbara personer. Bilderna sparas i kommunens mediebank. Bilderna kommer endast att användas där Laholms kommun står som avsändare. Vi samlar in ditt namn, telefonnummer och din e-postadress för att kunna kontakta dig angående fototävlingen. Dessa uppgifter kommer endast att sparas under den period som fototävlingen pågår. När tävlingen är avslutad raderas den insamlade informationen.

Samtyckesblankett för personer som kan identifieras på bilderna.

Personuppgifter

Laholms kommun behandlar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning, bland annat EU:s Allmänna dataskyddsförordning. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig eller för att begära rättelse. Eftersom kommunens verksamhet omfattas av tryckfrihetsförordningen, lag om offentlighet och sekretess samt arkivlagen begränsar detta i vissa fall rätten till radering samt reglerar utlämnande av allmän handling. Du kan vända dig till Laholms kommuns dataskyddsombud (dataskyddsombudet@laholm.se) eller Datainspektionen om du exempelvis anser att behandlingen är felaktig eller bristfällig. Läs mer på www.laholm.se/gdpr.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annette Tillgren
Sidan uppdaterad den 20 juni 2019

Länk