JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Friluftsliv och motion / Fiske / Fototävling fiske 2022

Var med i årets fototävling 2022!

Andréas Palmertz från Helsingborg vann förstapris i förra årets fototävling med denna stämningsfyllda bild från fiske i Lagan med sonen Lowe.

Tävlingsdeltagare kan delta med upp till tre bilder i fototävlingen. Bilder ska locka till fiske i Lagan och inte nödvändigtvis visa en stor lax. Fotobidragen ska vara tagna av dig vid fiske i Lagan under 2022.

Mejla upp till tre digitala bilder döpta med ditt namn till bo.bjelvenstedt@laholm.se senast 15 oktober 2022. Förutom namn behöver vi din mejladress och mobiltelefonnummer.

Bilderna ska locka till fiske i Lagan och inte nödvändigtvis visa en stor lax. Den ska vara tagen av dig vid fiske i Lagan under 2022 och eventuella personer på bilden ska lämna sitt medgivande till att medverka på din bild i fototävlingen och framtida publicering.

Vinnaren får ett årsfiskekort i Lagan 2023, andrapristagaren ett tredagarskort och tredjepristagaren ett dagskort. Fiskekorten i tävlingen skänks av Laholms Laxfiske.
Det finns även information om tävlingen där fiskekort säljs, på visitlaholm.se och laholmslaxfiske.nu

Plats ett, två, tre samt fyra och fem får varsin Laholmsryggsäck med badhandduk och alla fem pristagare får dessutom sin bild printad som 20 stycken vykort.

Viktigt om upphovsrätt beträffande insända fotobidrag

När du deltar lämnar du ditt medgivande till att Laholms kommun, Visit Laholm och Laholms Laxfiske får visa dina bilder för allmänheten och använda dem kostnadsfritt i information och marknadsföring av fiske i Lagan. Du som fotograf ansvarar för att Laholms kommun, Visit Laholm och Laholms Laxfiske hålls skadeslösa för eventuella bidrag som bryter mot upphovsrätten. Laholms kommun, Visit Laholm och Laholms Laxfiske ges rätt att fritt publicera inlämnade bilder på sina webbsajter, sociala medier samt i olika informationsmaterial utan ersättning till fotografen och eventuella identifierbara personer på bilderna. 

Bilderna sparas i kommunens mediebank. Vi samlar in ditt namn, telefonnummer och din e-postadress för att kunna kontakta dig angående fototävlingen. Dessa personuppgifter kommer endast att sparas under den period som fototävlingen pågår. När tävlingen är avslutad raderas den insamlade informationen (förutom fotografens namn som redovisas på webbplatserna som Laholms kommun, Visit Laholm och Laholms Laxfiske äger).

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Pernilla Kjellson
Sidan uppdaterad den 7 februari 2022