JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Friluftsliv och motion / Fiske / Fototävling fiske 2021

Skicka in dina bästa bilder från årets fiske i Lagan

Arek Niewiadomski vann 1:a pris i årets fototävling 2020 med denna sagolika bild från fiske i Lagan. Uppfyller kriterierna att locka till fiske i Lagan med råge.

Mejla upp till tre bilder döpta med ditt namn till bo.bjelvenstedt@laholm.se senast 15 oktober 2021. Förutom namn behöver vi mejladress och mobiltelefonnummer till dig. Juryn bedömer bilderna och meddelar resultatet 15 november 2021 på laholm.se.

Bilden ska locka till fiske i Lagan och inte nödvändigtvis visa en stor lax. Den ska vara tagen av dig vid fiske i Lagan under 2021.

Priser i fototävlingen

Vinnaren får ett årsfiskekort 2022 i Lagan värt 1600 kronor, andrapristagaren ett tredagarskort värt 900 kronor och tredjepristagaren ett dagskort värt 300 kronor. Fiskekorten i tävlingen skänks av Laholms Laxfiske och dessa fiskekortpriser är de som gäller under 2020. Plats fyra och fem får varsin ryggsäck och badhandduk med kommunlogotypen på. Alla fem får dessutom sin bild tryckt som vykort i 20 exemplar och varsin Tuna laxspinnare. Information om fototävlingen finns där fiskekort säljs och på laholm.se, visitlaholm.se och laholmslaxfiske.nu

Viktigt om upphovsrätt beträffande insända fotobidrag

När du deltar lämnar du ditt medgivande till att Laholms kommun, Visit Laholm och Laholms Laxfiske får visa dina bilder för allmänheten och använda dem kostnadsfritt i information och marknadsföring av fiske i Lagan. Du som fotograf ansvarar för att Laholms kommun, Visit Laholm och Laholms Laxfiske hålls skadeslösa för eventuella bidrag som bryter mot upphovsrätten. Laholms kommun, Visit Laholm och Laholms Laxfiske ges rätt att fritt publicera inlämnade bilder på sina webbsajter, sociala medier samt i olika informationsmaterial utan ersättning till fotografen och eventuella identifierbara personer på bilderna. 

Bilderna sparas i kommunens mediebank. Vi samlar in ditt namn, telefonnummer och din e-postadress för att kunna kontakta dig angående fototävlingen. Dessa personuppgifter kommer endast att sparas under den period som fototävlingen pågår. När tävlingen är avslutad raderas den insamlade informationen (förutom fotografens namn som redovisas på webbplatserna som Laholms kommun, Visit Laholm och Laholms Laxfiske äger).

Text: Bo Bjelvenstedt

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Pernilla Kjellson
Sidan uppdaterad den 30 juni 2021