JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Friluftsliv och motion / Friluftslivets år 2021 / Fototävling Friluftslivets år 2021

Laholms kommuns arbete med covid-19

Klicka här för att ta del av uppdaterad information

Fototävling Friluftslivets år 2021

Fotografering längs en av slingorna vid Hjörneredssjöarna.

Mejla oss din bästa bild från friluftsliv utövat av dig i Laholms kommun under Friluftslivets år 2021. Det måste inte vara något avancerat som bergsklättring eller forspaddling utan korvgrillning vid någon av kommunens iordningställda grillplatser eller en svamppromenad duger gott. Det viktigaste är att bilden är bra och kanske kan inspirera andra att följa ditt goda exempel att vistas ute i naturen.

Enligt Naturvårdsverkets definition är friluftsliv följande:

”Friluftsliv är vistelse utomhus i natur- och kulturlandskap för välbefinnande och naturupplevelse utan krav på tävling.”

Nu lägger vi visserligen till tävlingsmomentet, men det tillkommer efter din naturupplevelse.

Mejla bilden med ditt namn, adress och mobiltelefonnummer till bo.bjelvenstedt@laholm.se senast 31 december 2021. Skriv Friluftslivets år 2021 i mejlrubriken. Juryn bedömer bilderna och meddelar resultatet 17 januari 2022 på laholm.se och visitlaholm.se.

Bilden ska vara tagen av dig i samband med friluftsliv under året och kan vara liggande, fyrkantig eller stående i formatet. Berätta gärna var bilden är fotograferad. Juryn förbehåller sig rätten att bedöma huruvida bilden kan klassificeras som friluftsliv eller inte.

Priser i fototävlingen:

Vinnaren får ett komplett paket med användbara friluftsprylar för framtida friluftsäventyr i kommunen. Andra- och tredjepristagaren får också användbara friluftsprylar men i gradvis mindre antal. Vi återkommer till detta senare under året.

Viktiga detaljer beträffande insända fotobidrag:

När du deltar lämnar du ditt medgivande till att Laholms kommun och Visit Laholm får visa din bild för allmänheten och använda den kostnadsfritt i information och marknadsföring av kommunen. Du som fotograf ansvarar för att eventuella identifierbara personer på din bild har gett sitt samtycke till att de medverkar på bild som kan komma att publiceras utan deras medgivande. Laholms kommun och Visit Laholm hålls skadeslösa för eventuella bidrag som bryter mot upphovsrätten. Laholms kommun och Visit Laholm ges även rätt att fritt publicera inlämnade bilder på sina webbsajter, sociala medier samt i olika informationsmaterial utan ersättning till fotografen och eventuella identifierbara personer på bilderna. 

Bilderna sparas i kommunens mediebank. Vi samlar in ditt namn, telefonnummer och din e-postadress för att kunna kontakta dig angående fototävlingen. Dessa personuppgifter kommer endast att sparas under den period som fototävlingen pågår. När tävlingen är avslutad raderas den insamlade informationen (förutom fotografens namn som redovisas på webbplatserna som Laholms kommun och Visit Laholm äger).

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Pernilla Kjellson
Sidan uppdaterad den 30 juni 2021