JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Kultur

Kultur

Laholm kallas ibland "den lilla staden med de stora konstverken". En höst smyckades flera verk med stickgrafitti.

Laholm kallas ibland "den lilla staden med de stora konstverken" och det inte utan anledning. Det finns mer än 30 offentliga konstverk att finna runt om i staden. Men kulturlivet i Laholms kommun innehåller mer än så, vilket vi vill presentera på dessa sidor. Bibliotek och kulturskola är viktiga delar i det dagliga kulturlivet och därtill kommer många kulturföreningar, museer och enskilda kulturentreprenörer.

Kultur- och utvecklingsnämnden är den nämnd som har det politiska ansvaret. Förutom det vi i dagligt tal förknippar med kultur så som konst, musik, dans, teater, film och litteratur, arbetar nämnden även med kulturarvs- och kulturmiljöfrågor, museiverksamhet m.m.

I första hand presenteras här den kulturverksamhet som helt eller delvis bekostas av kommunala medel, men i görligaste mån hänvisar vi även till privata initiativ med hjälp av länkar. 

Kultur & Fritid

Tidningen "Kultur & Fritid" skickas ut till alla hushåll i Laholms kommun fyra gånger om året. Här finns – förutom en evenemangskalender – även reportage och intervjuer om aktuella kulturhändelser i kommunen.

Klicka på länken "Kultur & Fritid" för att ta del av programmet.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Linus Lundberg
Sidan uppdaterad den 2 februari 2018