JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Sommarfrukostar i Laholm

Sommarfrukostar i Laholm

Sommarfrukostar vid Lagan i Laholm har varit ett återkommande inslag sedan 2012. Under fem-sex sommarmorgnar har intresserade haft möjlighet att lyssna till sommarpratare med anknytning till kommunen. I år sätter coronapandemin stopp för upplägget återigen. Det ersätts med filmade inslag som visas på visitlaholm.se 

Alltsedan starten har sommarfrukostarna arrangerats i Laholm. Inför årets upplaga var tanken att det mycket uppskattade arrangemanget, där sommarpratarna getts mer eller mindre fria händer att tala, föreläsa eller underhålla, skulle spridas på flera orter i kommunen.

Men så kom corona 2020, och allt ställdes på ända. Fysiska möten ersattes med filmade inslag som sågs av ett stort antal människor. Sommarpratarnas fysiska frukostar ersätts även i år med filmade versioner av deras berättelser. Varje tisdag, under perioden 29 juni–3 augusti, släpps ett nytt avsnitt.

Årets publik har därmed möjligheten att titta på inslagen när som helst under dagen, och i efterhand, utan kostnad. Mer information om årets sommarfrukostar kommer att publiceras på www.laholm.se och www.visitlaholm.se  

Rebecca Sellergren moderator

Moderator och programledare är Rebecca Sellergren, känd från bland annat P4 Halland. Under de sex sommarveckorna presenterar hon sommarpratarna du finner på nästa sida.

Värdföretag

SHK, Laholms Sparbank, Sparbanken boken, Länsförsäkringar, Hallandsposten, Vallberga Lantmän.

Kontaktperson: Destinationsutvecklare Nathalie Sandberg, Laholms kommun,

Telefon: 070-482 97 46
E-post: nathalie.sandberg@laholm.se

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Cecilia Camitz Leonardsson
Sidan uppdaterad den 28 maj 2020