JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Ung i Laholm

Laholms kommuns arbete med covid-19

Klicka här för att ta del av uppdaterad information

Ung i Laholm

Fritidsledare i Laholms kommun

Fritidsledarenheten är indelad geografiskt i tre områden. Centrum som har ett aktivitetshus i Laholm samt ytterområdet norr som har Vibesgården i Veinge och ytterområde syd med Skoskumgården i Skummeslövsstrand.  Vi har slagit ihop personalstyrkan i ytterområde norr och syd som nu arbetar tillsammans i hela ytterområdet. Vi arbetar på högstadieskolorna och Osbecksgymnasiet samt samarbetar med föreningar. På aktivitetshuset  och fritidsgårdarna föds de flesta ideér och ett av våra viktiga mål är att uppfylla ideér tillsammans med ungdomarna.

Öppettider

Fritidsgård online

Vi finns på programmet Discord, där kan vi prata och spela olika spel. Programmet funkar i dator och mobil.. Vi lägger varje vecka ut tiderna vi är online på våra sociala medier. Be föräldrar om lov innan ni laddar hem ,registrerar och använder programmet. Vår discordserver är följande https://discord.gg/BwbCVEFkcc .
Kontakta någon av fritidsledarna om ni vill ha hjälp.

För mer information om de olika mötesplatserna kan du besöka de olika områdessidorna.

På lov kan andra tider förekomma, det kommer information kring detta på skolor, sociala medier samt under arrangemang.

Mål och dokumentation

Vi bygger om sidan enligt nya direktiv. Det kommer finnas undersidor inom några dagar med information om målarbete och verksamhhetsberättelser som tidigare varit länkat som word-filer.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Patrik Ekström
Sidan uppdaterad den 7 juni 2021