JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Ung i Laholm / Aktivitetshuset

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Aktivitetshuset

Fritidsledarna arbetar inom ett geografiskt område och samverkar med skolor, föräldrar, föreningar och myndigheter. Område centrum omfattar Parkskolan, Mellbystrandskolan, Lagaholmsskolan och Osbecksgymnasiet. 

Aktivitetshuset

Hösten 2017 öppnades det nya aktivitetshuset för unga. Det ligger på Campus Laholm som en del av 100-byggnaden och inrymmer ett kafé och flera mindre rum. Vi har också tillgång till en black box som vi delar med Kulturskolan.

Öppettider:

 • Måndagar
  15.00- 21.00 högstadiet/gymnasiet
 • Tisdagar
  Riktad verksamhet (se separat affisch)
  15.00-21.00 högstadiet/gymnasiet
 • Onsdagar
  15.00- 21.00 högstadiet/gymnasiet
 • Fredagar
  Varannan fredag, jämna veckor 15.00- 23.00 högstadiet/gymnasiet
 • Lördagar 
  vecka 4, 8, 12 och 20 15.00-17.00 Lagaholmshallen, AH 17.30-23.00
  högstadiet/gymnasiet

 

 

Aktiviteter för alla och samarbeten

Vill du anordna aktiviteter tillsammans med oss? Kontakta fritidsledarna för detta. Black boxen kommer att kunna hyras via adminstrationen på Campus Laholm, de tider som inte vi eller Kulturskolan använder den, men själva aktivitetshuset kan inte bokas utan att det är ett samarbete med oss. Aktivitetshuset är öppet kvällstid för unga i årskurs 7 till årskurs 3 på gymnasiet, men i mån av tid finns det möjlighet för föreningar och andra verksamheter att anordna aktiviteter hos oss. Tveka inte att höra av er!

  

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Patrik Ekström
Sidan granskad den 23 januari 2020