Du är här: Start / Uppleva & göra / Ung i Laholm / Anmälan Ung sommar 2018

Anmälan "Ung sommar" 2018

Liksom i fjol finns det massor av aktiviteter att välja på för sommarlediga barn och ungdomar i Laholms kommun. Nytt för årets "Ung sommar" är att åldersgruppen för aktiviteterna har utökats. I fjol omfattade dessa ungdomar i åldern 10-20 år. I sommar omfattar programmet åldrarna 6-20 år.

Som sagt, det finna massor att välja på. Här ger vi några exempel: ridning, fotboll, boxning, yoga, skulptering, padel, höghöjdsbana och paintball. Nämnda aktiviteter vänder sig till vissa åldersgrupper. Det gör däremot inte den från i fjol mycket populära utomhusbion på Sparbanksvallen i Laholm. Förra året lockade den drygt 300 besökare. I år visas filmen "School of rock" med Jack Black i huvudrollen.

Utflykt till Hallands Väderö

Som avslutning av "Ung sommar" anordnas en resa till Hallands Väderö den 10 augusti. Anmäl dig redan nu i formuläret på denna sida. Sista dag för anmälan är den 6 augusti. Se till att fylla i om du har några särskilda matbehov.

Hantering av personuppgifter

Nedan lämnade personuppgifter kommer att registreras och behandlas i kultur- och utvecklingsnämndens dokument- och ärendehanteringssystem. Personuppgifterna kommer att behandlas i syfte att fördela platser till de olika sommaraktiviteterna. Efter sommaren rensas samtliga personuppgifter.

Som registrerad hos kultur- och utvecklingsnämnden har du rätt att begära tillgång till och rättelse av dina personuppgifter. Om inte personuppgifter lämnas i anmälan kommer inte kultur- och utvecklingsnämnden kunna administrera anmälningarna till de olika aktiviteterna.

När det gäller personuppgifter kan du vända dig till Laholms kommuns dataskyddsombud, dataskyddsombudet@laholm.se eller Datainspektionen om du anser att du inte har fått ett tillfredställande svar eller inte är nöjd med de åtgärder som kommunen vidtagit.

Samtycke

Genom att skicka formuläret samtycker du till att kultur- och utvecklingsnämnden behandlar dina personuppgifter enligt ovan.


Jag vill anmäla mig till: 
För anmälan till Teckningsmuseet besök www.teckningsmuseet.se/hem/ eller maila info@teckningsmuseet.se   
Yoga. Aktivitetshuset Campus Laholm. För åldrarna 13 år och uppåt.
Tennis med Laholms TK. För åldrarna 6-11 år och 12-18 år.

 
Go-kart. Avresa från Aktivitetshuset Campus Laholm 9.30. För åldrarna 13 år och uppåt. Max 16 platser.
Paintboll och grillning. Avresa från Aktivitetshuset Campus Laholm 10.30. För åldrarna 13 år och uppåt. Max 16 personer. För att få följa med krävs ett godkännande från vårdnadshavare på lapp (finns bifogad på sida) om du är under 18 år.
Minigolf. Avresa från Aktivitetshuset Campus Laholm 10.30. För åldrarna 10 år och uppåt. Max 16 platser
Fotbollsgolf. Avresa från Aktivitetshuset Campus Laholm 11.30. För åldrarna 13 år och uppåt. Max 16 platser.

Lazertag. Avresa från Aktivitetshuset Campus Laholm 16.30. För åldrarna 13 år och uppåt. Max 16 platser.
Lerduveskytte med Veinge Jaktskytteklubb. Avresa från Aktivitetshuset campus Laholm 17.30. För åldrarna 13 år och uppåt. Max 16 platser. För att få följa med krävs det godkännande på lapp (finns bifogad på sidan) av vårdnadshavare om du är under 18år.

Fiske. Samling på Gröningen vid Lagan i Laholm. För åldrarna 13 år och uppåt.
Boxning med Halmstads Boxning Club. Sparbanksvallen. För åldrarna 7-14 år och 15-20 år.Padelkurs. Sparbanksvallen i Laholm. Tre personer per kurstillfälle.Höghöjdsbana. Avresa från Aktivitetshuset Campus Laholm kl 11.15. För åldrarna 12 år och uppåt. Du måste också vara minst 150 cm lång. Max 16 platser. Sista anmälningsdag 25 juli.
Sommaravslutning Hallands Väderö. Avresa från Aktivitetshuset Campus Laholm kl 9.30. För åldrarna 13 år och uppåt. Sista anmälningsdag 6 augusti.
Turridning. Avresa från Aktivitetshuset Campus Laholm kl 12.00. För åldrarna 13 år och uppåt. Krävs tidigare rid kunskaper. Max 7 platser
Fotbollsmatch. Utmana blåljus i laholm och fritidsledare. Multisportarenan i Laholm. Anmäl ert lag här
(Obligatoriskt fält)
 
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Patrik Ekström
Sidan uppdaterad den 21 maj 2018

Kontakt

Fritidsledare (ytterområde)

Kalle Hansson
Direkt: 0430-156 50
Mobil: 070-277 27 93

Program

Anmälan till Nattloppet