JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Ung i Laholm / Arrangemang

Laholms kommuns arbete med covid-19

Klicka här för att ta del av uppdaterad information

Arrangemang

Ung i Laholms alla aktiviteter under sommarlovet pågår bland annat på Mellby surfbeach, söndag-torsdag 16.00-20.00 vecka 24-32. På bilden ser du SUP-paddling. En av många händelser i sommar.

Sommarlovsprogram 2021

Ett späckat 32 sidigt sommarlovprogram har precis färdigställts och du kan hitta det till höger här på sidan och ladda ner det. Programmet kommer även att tryckas och skickas till hushållen i Laholm. Innehållet i programmet är en härlig mix och variation av aktiviteter så de flesta ska kunna hitta något som intresserar dem. Vissa saker är regelbundna och återkommande under sommarlovet, vissa är flera dagar och vissa är engångevenemang. Men vi tipsar om att ta en titt och anmäla sig till aktiviteter så snart som möjligt eftersom aktiviteterna som regel har ett maximerat antal deltagare. Lycka till och ha en underbar sommar runt omkring i Laholms kommun!

Vi påminner om fortsatt försiktighet kring Corona och alla evenemang anpassas efter rådande restriktioner och rekommendationer. Håll avstånd till varandra under aktiviteterna, tvätta händerna och stanna hemma vid sjukdomssymptom.

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: BSR
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Patrik Ekström
Sidan uppdaterad den 7 juni 2021