Du är här: Start / Uppleva och göra / Ung i Laholm / Arrangemang

Klass 3-varning för höga flöden i Lagan

SMHI utfärdade klockan 11.26 klass 3-varning för extremt höga flöden i Lagan från biflödet Bolmån, sjön Kösen till mynningen i havet i norra Mellbystrand. Enligt prognosen fortsätter nivåerna att stiga än mer.

Klass 3-varning innebär extremt höga flöden i vattendrag på en nivå som uppkommer i snitt vart femtionde år. Medför allvarliga översvämningsproblem

Arrangemang

 

 

Här nedan ser du vad som händer på sportlovet i Laholms kommun under vecka 8, 17-23 februari.

Men kolla även in aktiviteterna på Folkhälsocentrum i Laholm och på Stadsbiblioteket. 

 

Lagadisco
Fritidsledarverksamheten 2020
Vi ska byta dag till lördagar samt att ändra tid till 18.00–21.00 på våra lagadiscon.

Vi vill skapa bättre förutsättningar till exempel minska den tidsstress som kan uppstå för oss och de ungdomar som hjälper till att packa, rigga upp och iordningställa lokalen.
Nya ungdomstekniker ska även ha tid att hinna lära sig utrustningen, koppla rätt osv.

Det är även långa dagar för de som hjälper till på lagadiscona samt för besökarna, vi hoppas att det blir gladare och piggare ungdomar/barn på lördagar och på så sätt en ännu roligare och bättre upplevelse.

Lagadiscotider för våren 2020.

1/2
28/3
25/4

Kl. 18.00–21.00

Mvh

Fritidsledarna i Laholms kommun.

För kontakt/mer info
Patrik Johnsen Amhliden
Direkt: 0430-156 50
Mobil: 0702-54 95 60
patrik.johnsen.amhliden@laholm.se


Lagadisco

Fritidsledarna anordnar discon på Lagagården i Laholm en gång i månaden under läsåret. Ungdomar på högstadiet och gymnasiet hjälper till med arrangemanget med allt från teknik till dj’s och entrévärdar. Discona är välbesökta och riktar sig till årskurs 4-6. Normalt besöker mellan 150-250 barn varje disco. Lagagården ligger på Lagagårdsvägen, infart från Ahlavägen.

Discot pågår mellan 18.00-21.00 och kostar 40 kr i entré.

Vi använder oss av "engångsentré" vilket innebär att går man ut för att göra något som inte har med discot att göra tex går en runda till kompisar eller till stan så får man betala ny entré om man senare vill in igen, detta för att slippa onödigt spring ut och in. Men det finns möjlighet att gå ut och ta frisk luft om man önskar det.

På discona finns det en liten kiosk där det går att köpa godis och dricka. Godis finns en del sorter utan gluten och utan gelatin och dricka finns läsk, Mer och mineralvatten.

Det anordnas även utlottningar på entrébiljetterna där det finns möjlighet att vinna gratis entré till kommande disco eller presentkort i kiosken.

Discot pågår mellan 18.00-21.00.

Entré 40kr

Dansgolvet på Lagadiscot gungar!

 

Välkomna!

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: IPE
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Patrik Ekström
Sidan uppdaterad den 10 februari 2020