JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Ung i Laholm / Arrangemang

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Arrangemang

Påsklov 2021

Programmet för påsklov 2021 finns här https://visitlaholm.se/pasklovsprogram2021/

 

Inställt lagadisco

Lagadiscot Våren 2021 på Lagagården är nu inställt på grund av rådande omständigheter och covid-19. Syftet att ställa in är att förhindra möjlig spridning av viruset.
Förändringar kommer meddelas här samt information på skolorna.

Vid frågor kontakta

Roger Larsson
Verksamhetsledare för fritidsledarna.
Laholms kommun.
Telefonnummer: 070-266 94 20.
e-post: roger.larsson@laholm.se

Lagadisco

Fritidsledarna anordnar discon på Lagagården i Laholm en gång i månaden under läsåret. Ungdomar på högstadiet och gymnasiet hjälper till med arrangemanget med allt från teknik till dj’s och entrévärdar. Discona är välbesökta och riktar sig till årskurs 4-6. Normalt besöker mellan 150-250 barn varje disco. Lagagården ligger på Lagagårdsvägen, infart från Ahlavägen.

Discot pågår mellan 18.00-21.00 och kostar 40 kr i entré.

Vi använder oss av "engångsentré" vilket innebär att går man ut för att göra något som inte har med discot att göra tex går en runda till kompisar eller till stan så får man betala ny entré om man senare vill in igen, detta för att slippa onödigt spring ut och in. Men det finns möjlighet att gå ut och ta frisk luft om man önskar det.

På discona finns det en liten kiosk där det går att köpa godis och dricka. Godis finns en del sorter utan gluten och utan gelatin och dricka finns läsk, Mer och mineralvatten.

Det anordnas även utlottningar på entrébiljetterna där det finns möjlighet att vinna gratis entré till kommande disco.

Dansgolvet på Lagadiscot gungar!

Välkomna!

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Patrik Ekström
Sidan granskad den 30 mars 2021