Du är här: Start / Uppleva & göra / Ung i Laholm / Arrangemang

Arrangemang

Lagadisco

Lagadisco

Fritidsledarna anordnar discon på Lagagården i Laholm en gång i månaden under läsåret. Ungdomar på högstadiet och gymnasiet hjälper till med arrangemanget med allt från teknik till dj’s och entrévärdar. Discona är välbesökta och riktar sig till årskurs 4-6. Normalt besöker mellan 150-250 barn varje disco. Lagagården ligger på Lagagårdsvägen, infart från Ahlavägen.

Discot pågår mellan 19.00-22.00 och kostar 40 kr i entré.

Vi använder oss av "engångsentré" vilket innebär att går man ut för att göra något som inte har med discot att göra tex går en runda till kompisar eller till stan så får man betala ny entré om man senare vill in igen, detta för att slippa onödigt spring ut och in. Men det finns möjlighet att gå ut och ta frisk luft om man önskar det.

På discona finns det en liten kiosk där det går att köpa godis och dricka. Godis finns en del sorter utan gluten och utan gelatin och dricka finns läsk, Mer och mineralvatten.

Det anordnas även utlottningar på entrébiljetterna där det finns möjlighet att vinna gratis entré till kommande disco eller presentkort i kiosken.

Discot pågår mellan 19.00-22.00.

Entré 40kr

Dansgolvet på Lagadiscot gungar!

 

Datum för 2019

1 Feb

1 Mars

29 Mars

26 April

 För mer information kontakta Kalle Hansson 0702-77 27 93

Välkomna!

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Patrik Ekström
Sidan uppdaterad den 9 januari 2019