Du är här: Start / Uppleva & göra / Ung i Laholm / Ytterområde syd

Gårdar i syd

På Våxtorpsskolan finns fritidsledarnas kontor och ett uppehållsrum som eleverna kan vara i för att umgås, spela olika spel och lyssna på musik under sina raster och håltimmar.

Skoskumsgården

Skoskumsgården är bygdegården i Skummeslövsstrand (intill campingen), där ungdomarna har fått en egen lokal att vara i. När vi har öppet gården har vi även tillgång till de övriga lokalerna som är köket och den stora samlingslokalen, på vintern har vi även tillgång till campingens tv-rum. På gården finns tex biljardbord, pingisbord, playstation och karaoke. Fredagsöppet har vi ibland, seperata afficher kommer ut på skolorna och sociala medier.

Välkomna!

Öppettider

  • Torsdagar:
    14.30-17.30 mellanstadiet

    På lov kan öppettider ändras, seperata afficher kommer ut med andra aktiviteter på skolorna och sociala medier.

 G:a bibblan

Gamla bibblan-/banken-/kommunhuset är nu nya träffpunkten för alla i Hishult med omnejd. Hishults byalag köpte huset av Laholms kommun och har ideéllt renoverat och fått det riktigt fint. Just nu bedriver vi verksamhet där en gång veckan för högstadiet och gymnasiet. Fredagsöppet har vi ibland, seperata afficher kommer ut på skolorna och sociala medier.

Just nu har vi inga fasta tider och platser när det gäller öppettider för högstadiet/gymnasiet. Vi informerar på Våxtorpskolan anslagstavlor/informationsTVn och alla sociala medier vi har om vad som gäller och När. Tex har vi varit ett antal gånger i Hishult och just nu öppet tillsammans med biblioteket i Våxtorp, tacoskväll på Skokum.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Patrik Ekström
Sidan uppdaterad den 12 februari 2019

Kontakt

Fritidsgårdarna

Skoskum
Direkt: 0430-213 27
Storastrand vägen 37
312 72 Skummeslövsstrand

Fritidsledare (ytterområde)

Patrik Ekström
Direkt: 0430-150 89
Mobil: 070-300 37 73

Verksamhetsledare

Roger Larsson
Direkt: 0430-150 39
Mobil: 0702-66 94 20