JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Uppleva och göra / Ung i Laholm / Ytterområde syd

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Gårdar i syd

På Våxtorpsskolan finns fritidsledarnas kontor och ett uppehållsrum som eleverna kan vara i för att umgås, spela olika spel och lyssna på musik under sina raster och håltimmar.

Våxtorpsbibliotek/uppehållsrum "Träffpunkt 2i1"

Måndagar har vi öppet öppehållsrummet och biblioteket på Våxtorpsskolan.
Ungdomarna kan stanna kvar efter skolan och fika, prata, träffa kompisar mm.
Fram till påsklovet har vi öppet, sen får vi se om fortsättning följer.

Vi öppnar 24 augusti

  • Måndagar
    15.00-19.00, vissa tillfällen fram till 21.00 beroende på aktiviteter. Anslag om detta på skola och sociala medier.

Skoskum

Skoskumsgården är bygdegården i Skummeslövsstrand (intill campingen), där ungdomarna har fått en egen lokal att vara i. När vi har öppet gården har vi även tillgång till de övriga lokalerna som är köket och den stora samlingslokalen, på vintern har vi även tillgång till campingens tv-rum. På gården finns tex biljardbord, pingisbord, playstation och karaoke. Fredagsöppet har vi ibland, seperata afficher kommer ut på skolorna och sociala medier.

Välkomna!

  • Torsdagar: vi öppnar 17 september klockan 15.00-18.00 för högstadiet/gymnasiet. Senare under terminen är vår tanke att även öppna igen för åk4-6.
  • Fredagar, anslag på skolor och sociala medier.

    På lov kan öppettider ändras, seperata afficher kommer ut med andra aktiviteter på skolorna och sociala medier.

 G:a bibblan

Gamla bibblan-/banken-/kommunhuset är nu nya träffpunkten för alla i Hishult med omnejd. Hishults byalag köpte huset av Laholms kommun och har ideéllt renoverat och fått det riktigt fint. Just nu bedriver vi verksamhet där en gång veckan för högstadiet och gymnasiet. Fredagsöppet har vi ibland, seperata afficher kommer ut på skolorna och sociala medier.

Just nu har vi inga fasta tider och platser när det gäller öppettider för högstadiet/gymnasiet. Vi informerar på Våxtorpskolan anslagstavlor/informationsTVn och alla sociala medier vi har om vad som gäller och När. Tex har vi varit ett antal gånger i Hishult och just nu öppet tillsammans med biblioteket i Våxtorp, tacoskväll på Skokum mm.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Patrik Ekström
Sidan uppdaterad den 12 februari 2019