Du är här: Start / Uppleva & göra / Ung i Laholm / Sommarlov

Sommarlov 2019

Förstora bilden - a_star_is_born_2018.jpg

Liksom tidigare somrar visas utomhusbio vid Sparbanksvallen i Laholm. I år visas "A Star is Born".

Liksom i fjol finns det massor av aktiviteter att välja på för sommarlediga barn och ungdomar i Laholms kommun. Programmet riktar sig till barn och ungadomar i åldrarna 6-20 år.

Som sagt, det finna massor att välja på. Här ger vi några exempel på aktiviteter: fotboll, skulptering, lazertag, basket, konstskola, fiske, LEGO event, golf. Nämnda aktiviteter vänder sig till vissa åldersgrupper.

Det gör däremot inte den från i fjol mycket populära utomhusbion på Sparbanksvallen i Laholm. Förra året lockade den drygt 300 besökare. I år visas filmen "A Star Is Born" den 19 juli som handlar om den alkoholiserade artisten Jack och barsångerskan Ally som tillsammans kommer att göra succén inom musikvärlden. Men alltmedan Allys karriär stiger så glider jack längre ner i alkoholmissbruk och de kommer längre och längre ifrån varandra. Filmen kommer att starta ca 22.00 beroende på vädret.

Mer information om sommarlovsprogrammet hittar du på sidan.

 

Har du behov av speciellt stöd eller kanske särskilda anpassningar så kontakta ansvarig arrangör för mer info kring det!

Personuppgifter 

Det är kultur- och utvecklingsnämnden som är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du lämnat i kontaktlistan Sommarlov 2019. Personuppgifterna i blanketten behandlas för att kunna kontakta elevens målsman/anhörig vid frågor eller eventuella incidenter kopplade till Fritidsenhetens utflykter. För att kunna kontakta rätt person krävs namn på eleven samt namn och telefonnummer till målsman/anhörig. Den rättsliga grunden för behandlingen är allmänt intresse.

Vi kommer inte att använda dessa uppgifter i något annat syfte, eller dela dem med tredje part. Listan raderas efter aktiviteten. Som registrerad hos kultur- och utvecklingsnämnden har du rätt att begära ut information gällande uppgifter vi har om dig eller för att begära rättelse.

Eftersom kommunens verksamhet omfattas av tryckfrihetsförordningen, lag om offentlighet och sekretess samt arkivlagen begränsar detta din rätt till radering samt reglerar utlämnande av allmän handling. Du kan vända dig till Laholms kommuns dataskyddsombud eller Datainspektionen om du exempelvis anser att behandlingen är felaktig eller om du inte är nöjd med de åtgärder som vidtas.

Kontaktuppgift till kultur- och utvecklingsnämnden: 

kultur.och.utvecklingsnamnden@laholm.se  
Kontaktuppgift till dataskyddsombudet: dataskyddsombudet@laholm.se
Telefon: 0430-150 00 (Medborgarservice)
Läs mer på www.laholm.se/gdpr

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Patrik Ekström
Sidan uppdaterad den 28 maj 2019

Kontakt

Laholms kommun
Växel: 0430-150 00
Fax: 0430-151 71
Humlegången 6
312 80 Laholm

Dokument