Sök Kontakt

Företagslots

Företagslotsen är en kommunal service som hjälper företag och företagare att möta tjänstemän när man har en förändring eller etablering på gång i sin verksamhet. Genom lotsen får du möta de kommunala myndigheter som kommer bli berörda av din verksamhet.

När du har företagsärenden som involverar flera av kommunens olika enheter erbjuder vi möjligheten att samla de berörda parterna i ett och samma möte. Detta kan vara relevant för ärenden som rör plan- och bygglov, mark- och utvecklingsfrågor, miljöregler, hantering av livsmedel, alkohol- och serveringstillstånd samt frågor om brandsäkerhet, teknik, vatten och avlopp.

Företagslotsen utgörs av en grupp av tjänstemän och eventuella andra aktörer som är kopplade till ditt ärende. Genom att möta dem samtidigt får du möjlighet att få tydlig och praktisk information, samt rådgivning för att undvika missförstånd och dubbla budskap. Dessutom underlättar detta för kommunens tjänstemän att få en helhetsbild av ditt ärende.

Boka möte

Företagslotsen har bestämda mötesdagar och tider, så för att försäkra dig om att få hjälp i ditt ärende bör du boka möte i god tid.

Inför lotsen blir du kontaktad av någon på Näringslivsenheten där vi går igenom ditt ärende och ser över vad du behöver ha förberett inför mötet.

Anmäl dig på mejl till Mattias Benetti Johansson

mattias.benetti.johansson@laholm.se

Peter Severin Larsson
Näringsliv och Destination
0430-155 31, +46 730 69 99 69
Humlegången 6, 312 80 Laholm

Kontakta Laholms kommun

Stängt just nu. Öppnar imorgon 08.00

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad:  |  Senast uppdaterad:

Innehåll på sidan